Műanyag- és fa nyílászárók

88/400-142 - 70/364-1962
info@panoramaablak.com

replika órák replicas relojes rolex replika replica watches


Műanyag ablak


Műanyag ablak

Nagy különbségek vannak műanyag és műanyag ablakok között. A profilszerkezeten belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki  tulajdonságokat. A GEALAN profilrendszerekből gyártott ablakok  legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fekteti  a hangsúlyt. Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profil- geometriák valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek: legyen az hő-, vagy hangszigetelés, illetve betörésvédelem, a GEALAN műanyag profilokból készült ablakok valamennyi technikai szempontból a legaktuálisabbak és a legmagasabb színvonalon állnak. Kimagasló hőszigetelésű, energiatakarékos ablak és ajtó vásárlása ma már nem luxus. A GEALAN ablak magas műszaki színvonalát az 5 év garancia bizonyítja.              

replika órák replicas relojes rolex replika replica watches

SALAMANDER S82 ablak

Az új SALAMANDER-rendszer az S 82 egyaránt egyesíti a közép- és ütközőtömítés jellemzőit és előnyeit, kombinált 82 mm-es beépítési mélységű rendszerként.

GEALAN IQ 8000 ablak

Letisztult, a legapróbb részletekig kidolgozott profilgeometriák valamennyi mai, korszerű műszaki követelménynek és elvárásoknak megfelelnek.


Design kilincsek

Válasszon a német minőségű design kilicsekből műanyag nyílászárójához.